Over ons

 

Met de nodige ervaring in de solar markt, kwamen wij tot de conclusie dat er aan de zijde van de montage er toch wel de nodige aandacht uitbleef. Naast het alombekende plastic bakje met grind erin en vele systemen waarbij men eigenlijk zelf driehoeken mocht fabriceren uit een berg aluminium profiel, viel er ons inziens nog veel te verbeteren.

Door een constructie te ontwikkelen, waarbij de ballast op voorhand al aangebracht kan worden op een flensprofiel (ballastrail 1), kan men zonder zich te bekommeren over waar de later te plaatsen inox driehoeken zich zouden moeten bevinden, en er ook niet achteraf ballast onder de geplaatste panelen te hoeven aanbrengen, wisten wij een systeem te ontwikkelen dat al gauw door menig installateur omarmd werd.

 

Toen er bleek dat er behoefte was om op kleinere daken een grotere capaciteit aan panelen te plaatsen, ontwikkelden wij de xl driehoek.
Dit is een groter broertje van de in het vorige stukje genoemde triangle 20/30,.,


Het voordeel van de triangle XL is dat men twee panelen boven elkaar in landscape kan plaatsen, zowel de 80 cm als de 100 cm brede panelen passen erop.
Er is ook rekening gehouden met de mogelijkheid om met behulp van additionele knelprofielen  in portrait te werken.


En als klapstuk is er een mogelijkheid om 2 panelen 20 cm boven het dakoppervlak te monteren,hetgeen het voordeel biedt om bijvoorbeeld bij een dak met lichtkoepels de schaduwval van die koepels te ontwijken.

 

Inmiddels zijn er ook portrait driehoeken in 10, 20 en 30 graden beschikbaar.

 

Bij meerdere moderne bedrijfspanden is het niet mogelijk om ballast toe te passen, omdat er sprake is van een te lage dak belastings mogelijkheid.
Alle door  Arrowsol® geleverde  driehoek ondersteuningen zijn daarom geschikt voor opgelegde montage.
Dat wil zeggen, dat U met behulp van het grote ronde High performance profiel met een doorsnede van 150 mm een soort brug kunt bouwen waarmee U slechts gebruik hoeft te maken van de aanwezige bouwkundige constructie onder het dak.


U begrijpt dat we hiervoor ook een oplossing hebben;met de Arrowsol® penetratie module kunt U een verantwoorde dakperforatie maken, om zo bijvoorbeeld een draadstang naar de constructie te brengen. De module is dusdanig uitgevoerd dat hij ingewerkt kan worden met een homogene dakbedekkings soort, en uw dakwerker het dak na montage volledig kan blijven garanderen, zonder te hoeven terugvallen op purschuim of vloeibare alternatieven.


Voorts waren wij een van de eersten die besloten af te wijken van het “oor”op de stokschroef; Arrowsol® heeft 3 profile grips in de portfolio , waarmee men BOVEN de stokschroef kan bouwen, hetgeen de verticale last natuurlijk ten goede doet komen.
Inmiddels is het assortiment uitgebreid met twee 50 mm profielen, 1 voor algemene toepassingen, eigenlijk het kleine zusje van het high performance profiel, en daarnaast een budget profiel, waarmee men op de al bekende wijze een schuin dak opstelling maken kunt;dakhaak onder, profielklem boven.

 

U voelt waarschijnlijk al aan dat het hier niet ophoudt, oplossingen voor het zelf gieten van ballastbroodjes, leverbaar als kunststof mal en te combineren met de universele beugels van Arrowsol, opstellingen voor autonome systemen, met de mogelijkheid om een accu en een laadregelaar te plaatsen in een inox behuizing onder het zonnepaneel met meerdere universele montage mogelijkheden enz….

 

Wij blijven meedenken en innoveren in deze markt, door dicht bij de installateur te staan en om hen de kans te geven  de problemen die ze tegen komen te ventileren en indien mogelijk op te lossen, om uiteindelijk uit te komen op een innovatieve standaard norm voor mooiere en functionelere solaropstellingen, zonder het montage gemak in gevaar te brengen.


Arrowsol.nl

 

 

Ons Adres

Vreekesweid 24A

NL-1721 PR Broek op Langedijk

+31 72 5723773  

+31 622456664

E: info@arrowsol.nl